TOMKET TOMKET SPORT 3 235/40 R18 XL 95W

TOMKET
429909
235/40 R18 95W XL
C1
C
C
AC
72

EU ABRONCSJELÖLÉSI SZABÁLYOZÁS

Az Európai Parlament és a Tanács 1222/2009/EK rendelete alapján, minden 2012 júniusa után gyártott és az EU területén belül értékesített gumiabroncs* esetén 2012. novembertől az értékesítés helyén vagy magán a gumiabroncson címkét kell elhelyezni.

Balra láthatja ehhez a gumihoz az új EU abroncscímkét. Ez nagyon hasonlít a háztartási gépeken, például mosó- vagy mosogatógépeken széles körben használt címkékhez.

További tájékoztatónkat a jelölésekkel kapcsolatban erre a linkre kattintva olvashatja el.

Az új abroncscímkézési előírásokról, valamint a gyakran feltett kérdésekről az Európai abroncs és gumi gyártók szövetségétől (ETRMA) kaphat tájékoztatást.

ETRMA weboldal

* A rendelet hatálya alá tartoznak a személygépjárművek, kishaszongépjárműveket és nagy teherautók abroncsai.

TOMKET

Minőségi és megfizethető abroncsok a TOMKET-től

A TOMKET gumiabroncs gyártó cég 1997-ben alakult, családi vállalkozásként indult el Csehországban. Dinamikusan fejlődő vállalat, mely kiváló minőségű abroncsok széles választékát kínálja mind személyautók, mind teherautók számára. Innovatív technológiájuk és folyamatos kutatásaik révén a Tomket abroncsok kiemelkedő teljesítményt és biztonságot nyújtanak minden út- és időjárási körülmény között. Az európai piac egyik vezető szereplőjeként a Tomket elkötelezett az ügyfelek elégedettsége és a fenntartható gyártási módszerek mellett. A cég termékei a legmagasabb minőségi előírásoknak is megfelelnek, ami bizonyítja elhivatottságukat az autózás biztonságának és kényelmének javítása iránt. A Tomket abroncsokat úgy tervezték, hogy optimális tapadást biztosítsanak nedves és száraz úton egyaránt, miközben csökkentik a gördülési ellenállást, ami hozzájárul a járművek üzemanyag-hatékonyságának növeléséhez. Az állandó innovációnak köszönhetően a Tomket képes volt piacra dobni olyan abroncsokat, melyek különösen alacsony zajszintet produkálnak, így javítva az utazás komfortját. A vállalat szorosan együttműködik a beszállítókkal és a disztribútorokkal, hogy biztosítsa termékei könnyű elérhetőségét és versenyképességét az abroncspiacon. A Tomket nem csak a termékek minőségére, hanem az ügyfélkapcsolatokra és a szolgáltatásokra is nagy hangsúlyt fektet, így biztosítva, hogy minden vásárló elégedett legyen.

A vállalat globális jelenléte lehetővé teszi, hogy a Tomket abroncsok széles körben elérhetőek legyenek, így megkönnyítve a vásárlók számára a megfelelő termék kiválasztását. Végül, de nem utolsósorban, a Tomket folyamatosan törekszik arra, hogy előremutató lépéseket tegyen az abroncsgyártás területén, megerősítve ezzel piaci pozícióját mint egy megbízható és innovatív márka.

  • Kiváló ár-érték arány: A Tomket arra törekszik, hogy minőségi abroncsokat kínáljon kedvező áron, így a vásárlók jó minőségű terméket kapnak befektetésükért cserébe.
  • Széles termékválaszték: Személyautókhoz, SUV-khoz és teherautókhoz kínálnak abroncsokat, amelyek megfelelnek a különböző vezetési stílusoknak és igényeknek.
  • Teljesítmény és biztonság: A Tomket abroncsokat úgy tervezték, hogy optimális teljesítményt nyújtsanak mind száraz, mind nedves úton, valamint biztosítsák a jármű stabilitását és biztonságát.
  • Technológiai innováció: A cég elkötelezett amellett, hogy innovatív technológiákat alkalmazzon abroncsaiban, például a gördülési ellenállás csökkentésére vagy a zajszint minimalizálására irányuló fejlesztéseket.
Ár:
29.260 Ft
23.039 Ft + ÁFA
RENDELÉSRE
db