Dunlop RoadSmart II

MARSO PARTNER
Paksi Gumimax Kft.

Mi határoz meg egy jó, sportos túra abroncsot? Stabilitás, száraz vagy nedves tapadás? A választ természetesen ennél összetettebb. De a Dunlopnak úgy tűnik sikerült megtalálni, a motorosok nagy örömére. A választ pedig úgy hívják, RoadSmart II.

Az elődhöz képest újítás, hogy az ún JLB technológiának köszönhetően tovább bírja az abroncs, strapabíróbb, hosszabb életartam fogja jellemezni a RoadSmart II-t. A szintén feljavított menetstabilitás demonstrálására, a Dunlop  – kifejezvén magabiztosságunkat termékük iránt – nyilvános tesztre hívta a konkurens abroncsokat. Jelesül a Michelin Pilot Road 3-ast (halkan jegyzem meg a franciák már a négyest is lefejlesztették) és a Bridgestone BT023-ast.

 péntek április 11, 2014

A végeredmény pedig a független motorosok véleménye szerint is meggyőző. A RoadSmart II ötvözi a Michelin-ek kimagasló nedves tapadási tulajdonságát, a Bridgestone stabil száraz teljesítményével.

Ahogy a tesztelők elmondták, nem egy olyan abroncsról beszélünk, amely egy bizonyos vezetési körülményt tekintve nyújt maradandót, hanem az összteljesítmény dícsérhető.